Industriële ledverlichting: de juiste verlichting op de juiste (werk)plaats

Verlichting heeft in industriële ruimtes, magazijnen en productiehallen een directe impact op de productiviteit. Het verbeteren van de lichtomgeving resulteert in een veiligere werkplaats, vermindert het risico op fouten en verbetert het werkcomfort. Investeren in led met KLV Led Light Solutions levert u een besparing van 70 procent op uw energiekosten.

Lenzen zorgen voor een perfecte lichtsturing en rendement

Het effect van ledverlichting met lenzen in industriële verlichting wordt vaak vergeten of onderschat. Met deze speciale lenzen bepalen we de exacte stralingshoek en brengen we het licht op de juiste plaats. Door de hoogwaardige lenstechnologie in onze armaturen kan het licht optimaal worden gestuurd, waardoor u efficiënter gebruikmaakt van het licht en er dus minder energie nodig is. Soms combineren wij verschillende lenzen op één armatuur om de lichtopbrengst of de gelijkmatigheid te verhogen.

Zonder sensor geen optimaal rendement

Besparen op uw energiekost kan dankzij ledverlichting. Daarnaast kunt u ook besparen op uw rekening door gebruik te maken van sensoren en automatische lichtcontrolesystemen met een combinatie van armaturen, sensoren,  schakelaars en speciale software. Uw verlichtingsproject wordt dan nog energiezuiniger en effectiever.

Er bestaan verschillende sensoren die elk op een eigen manier beweging of licht registreren. Sommige sensoren schakelen de lampen in zodra iemand een lokaal of gang binnenkomt en doven ze weer wanneer die persoon de ruimte verlaten heeft. Andere sensoren registreren de intensiteit van het daglicht. De experts van KLV Led Light Solutions adviseren vrijblijvend en geven aan hoeveel u met sensoren kunt besparen.

Neem direct contact op >
Vraag offerte aan >