Over ons

Ledverlichting op maat van uw bedrijf
KLV Led Light Solutions zorgt voor ledverlichtingsoplossingen op maat van ondernemingen, industriële bedrijven en verenigingen. Met een enthousiast team van experten en technische medewerkers en een eigen verdelersnet adviseert KLV over uw perfecte (plaatsing van) ledverlichting, afgestemd op uw omgeving en wat u nodig heeft.

Jarenlange ervaring in lichtprojecten

Het advies van KLV Led Light Solutions is  gebaseerd op deskundigheid en jarenlange expertise. Al vanaf haar ontstaan – in  2008 -  pionierde KLV in ledverlichting en volgt het bedrijf alle innovaties op de voet.

Uiteraard passen wij de meest hoogstaande en kosteneffectieve armaturen in onze lichtoplossingen toe. Het is immers de juiste lichtoplossing die bepaalt of uw investering maximaal oplevert.

KLV verlichtingssystemen

Gebaseerd op jarenlange knowhow ontwikkelt KLV Led Solutions eigen verlichtingssystemen volgens vastgelegde kwaliteitsnormen. Op basis van 3D-modellen en in samenwerking met een ingenieursbureau worden nieuwe producten uitvoerig getest en in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd.

Kwaliteitscertificaten

De certificeringen van onze armaturen volgen Europese kwaliteitsnormen. Alle installaties worden volgens het A.R.E.I (Algemeen Reglement van de Elektrische Installaties) gebouwd.

Missie, visie en waarden

KLV Led Light Solutions onderscheidt zich door correct advies over ledverlichting, een uitstekende service en producten van topkwaliteit die zijn afgestemd op de behoeften van de klant.

Met een goed geoliede en betrouwbare machine van medewerkers zorgen voor we voor een a-tot-z opvolging van elk verlichtingsproject. KLV Led Light Solutions. Lighter. Lights.