Terreinverlichting

Kwalitatieve verlichting voor bedrijfs- en industrieterreinen

Terreinverlichting

Krachtige en weerbestendige verlichting op bedrijfsterreinen is uiterst belangrijk. Hier wordt immers soms in het (schemer)donker gewerkt en/of er staan kostbare goederen en machines die moeten worden beveiligd.

Lichtmasten zorgen voor lichtspreiding zonder overkill

Lichtmasten met de juiste weerbestendige armaturen zorgen voor een goede lichtspreiding zonder overkill. De juiste lichtspreiding berekenen de specialisten van KLV Led Light Solutions aan de hand van een gedetailleerde lichtstudie. 

Verlichting containerpleinen 

Op containerpleinen waar containers worden opgeslagen is een goede verlichting noodzakelijk voor de veiligheid en het verkeer op het terrein. De meeste terminals en andere haventerreinen worden verlicht met armaturen op lichtmasten. Op de juiste afstand van elkaar zorgen ze voor een correcte lichtspreiding. 

Verlichting bedrijfsterrein

Bij grote bedrijfsterreinen is een goede en gelijkmatige lichtspreiding noodzakelijk. Dit kan enkel met aangepaste armaturen en een juiste berekening aan de hand van een lichtstudie. Voor elke toepassing is de keuze van de juiste armatuur van belang voor de grootste energie-efficiëntie. 

Op en rond uw bedrijfsgebouw

Voor de veiligheid is een goede verlichting op en rond uw bedrijf aangewezen. Denk aan de verlichting van toegangswegen en opritten (straatverlichting), wandel en fietspaden en laad- en loskaaien. Denk ook aan de publiciteit en verlichting van uw logo en reclame op de bedrijfsgevel en op billboards. KLV zorgt ervoor uw publiciteit perfect is verlicht.

Intelligente ledverlichting met sensoren 

Ondernemingen die hun bedrijfsterrein de hele nacht verlichten, kiezen steeds vaker voor intelligente verlichtingsinstallaties. Dit kan bijvoorbeeld aan de hand van sensoren of astro-klokken Een astro-klok is een digitale voorgeprogrammeerde schakelklok die precies per dag weet wanneer de zon opkomt en ondergaat en daarop de verlichting instelt. 

Lenzen verlichten elk kantje en hoekje

De KLV-armaturen zijn voorzien van lenzen die vanop hoge lichtmasten elk kantje en hoekje van uw terrein verlichten. Soms combineren we verschillende lenzen op één armatuur om de lichtopbrengst of de gelijkmatigheid te verhogen.

Krachtige ledverlichting voor sportterreinen

KLV Led Light Solutions heeft ook voor sportvelden en -terreinen aangepaste verlichtingsoplossingen waarbij we rekening houden met de hele accommodatie. De juiste ledverlichting voor de juiste sportbeleving? Op basis van een lichtstudie van uw sportinfrastructuur zorgt KLV voor een totaaloplossing.

Ledverlichting op maat

KLV Led Light Solutions past uw verlichting aan op maat van uw project of activiteiten. Met een juiste selectie van kwaliteitsproducten en de nodige dosis creativiteit kunnen we zowel buiten als binnen elk project verwezenlijken.