Magazijnen en opslagplaatsen

Juiste hoeveelheid licht in elke hoek van uw magazijn

Ledverlichting magazijnen en opslagplaatsen

Verlichten is een zaak van specialisten. Moeten uw magazijniers etiketten aflezen op hoogte? Is verlichting nodig op plaatsen waar weinig of geen activiteiten plaatsvinden? Afhankelijk van de aard van het (stapel)magazijn bepalen de experten van KLV de juiste hoeveelheid licht, de juiste lichtkleur en lichttemperatuur en een zo hoog mogelijke gelijkmatigheid.

Ledverlichting in warehouses volgens wettelijke normen

Als een magazijn (warehouse) goed verlicht is, werkt dat prettiger en gezonder. KLV Led Light Solutions volgt de bestaande wettelijke bepalingen van het ARAB (Algemeen Reglement van de Arbeidsbescherming) en de Europese NEN-norm die stelt dat er voldoende magazijnverlichting moet zijn op plekken waar producten worden opgeslagen.

Sensoren besparen op de energierekening

Er bestaan verschillende sensoren beweging of licht te registreren (op basis van infrarood, hogefrequentiesignalen, enzovoort). Door bewegings- en daglichtsensoren te gebruiken, kan KLV Led Light Solutions de armaturen zodanig aansturen dat ze altijd het gewenste lichtniveau bieden. Dit bespaart fors in stroomverbruik.

Atex-verlichting bij risicovolle stoffen

Voor explosiegevoelige omgevingen heeft KLV Led Light Solutions speciale verlichting. Deze verlichtingsarmaturen dragen het label ‘ATEX’Deze Atex-armaturen zijn voorzien van het ´Ex´-teken.

Verlichtingsoplossingen voor uw project op maat

In veel magazijnen hangen verouderde armaturen met oude TL-buizen. De vervanging door ledverlichting zorgt voor een lagere energierekening door de langere levensduur en een grotere onderhoudsvriendelijkheid. Voor elke toepassing is de keuze van de juiste armatuur van belang voor de grootste energie-efficiëntie.

Recente realisaties

PROJECT CASES